Vi søker innholdsprodusenter

Liker du å skrive selgende, inspirerende og engasjerende tekst? Synes du det virker spennende å lage identitetsbyggende innhold som fører til økt kjennskap, styrket merkevare og konvertering for bedrifter? Da har du flaks, for nå leter vi etter nettopp deg!

Søk på stillingen

Vi søker kreative og nysgjerrige innholdsprodusenter til faste stillinger ved vårt hovedkontor i Kristiansund. Har du utdanning og relevant erfaring innen tekstproduksjon, digital kommunikasjon eller lignende er det helt supert, men ikke et krav.

Som innholdsprodusent vil du lage lettleselig og fengende tekst for print og digitale flater. Med hensyn til hver kundes målgruppe, identitet og «tone of voice», vil du utforme engasjerende innhold til hjemmesider, sosiale medier, kampanjer, annonser, bannere, plakater og annet profileringsmateriell.

Hvem leter vi etter?

Vi ser etter deg som er kreativ, initiativrik, arbeidsom og kvalitetsbevisst. Du har gode formuleringsevner, er opptatt av rettskriving, og kan kommunisere godt med andre mennesker. Har du erfaring med SEO og kjennskap til verktøy som Google Search Console er dette en fordel.

Hva kan vi tilby?

Vi kan friste med en spennende stilling i en ambisiøs bedrift med et åpent og inkluderende arbeidsmiljø. Arbeidsdagen byr på høyt tempo, stor variasjon og stadig nye utfordringer. Vi er opptatt av å legge til rette for selvutvikling og kontinuerlig faglig påfyll, og å skape et miljø for innovasjon. Vi byr på store og moderne lokaler, et godt sosialt samhold blant de ansatte, konkurransedyktig lønn og fleksibel arbeidstid. Vi lover å gjøre vårt aller beste for at du skal trives hos oss!

Created with Sketch.

Noe for deg?

Da håper vi å finne nettopp din søknad i bunken! Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte: 

Mindmap AS ved Yngve Kruse på kruse@mindmap.as eller telefon 993 93 707
Innholdsprodusent Hedda Ingeborgvik på hedda@develo.no eller telefon 979 01 419

Søk på stillingen