Vi søker designere

Har du en lidenskap for å skape gode opplevelser digitalt? Ønsker du å bli en del av et stort nettverk av mennesker og bedrifter innen den digitale bransjen? Vel, da har du drømmejobben rett foran deg!

Søk på stillingen

Vi søker digitale designere til faste stillinger ved vårt hovedkontor i Kristiansund. Har du relevant utdanning og tidligere erfaring er det helt topp, og klarer du å kombinere design på både print og digitale flater er det enda bedre!

Digital designer — junior og senior

Som digital designer skaper du brukervennlige og visuelt lekre digitale løsninger, enten det er nettsider, applikasjoner eller kampanjer. Du er stadig på utkikk etter bedre løsninger for å dekke brukerbehov, og liker å arbeide med interaksjonsdesign, prototyping og brukertesting. Du vil også samarbeide med utviklere internt i planleggingen og utarbeidelsen av digitale prosjekter.

Hvem leter vi etter?

Vi ser etter deg som er ivrig, arbeidsom, åpen og opptatt av å lære. Vi leter etter deg med en lidenskap for smidige brukeropplevelser, gode kommunikasjonsevner og et godt trent øye for detaljer. Du har god formsans, og behersker typografi, layout og komposisjon. Vi vil finne deg som er sulten på utfordringer, og som raskt omstiller deg for nye oppgaver.

Hva kan vi tilby?

Vi kan friste med en spennende stilling i en ambisiøs bedrift med et åpent og inkluderende arbeidsmiljø. Arbeidsdagen byr på høyt tempo, stor variasjon og stadig nye utfordringer. Vi er opptatt av å legge til rette for selvutvikling og kontinuerlig faglig påfyll, og å skape et miljø for innovasjon. Vi byr på store og moderne lokaler, et godt sosialt samhold blant de ansatte, konkurransedyktig lønn og fleksibel arbeidstid. Vi lover å gjøre vårt aller beste for at du skal trives hos oss!

Created with Sketch.

Noe for deg?

Da håper vi å finne nettopp din søknad i bunken! Har du spørsmål om stillingene, kan du kontakte: 

Mindmap AS ved Yngve Kruse på kruse@mindmap.as eller telefon 993 93 707
Kreativ leder Gry Reistad på gry@develo.no eller telefon 974 88 809

Søk på stillingen