Vi er spesielt opptatt av tre, små, store ting.

Hadde du besøkt et av kontorene våre nå, ville du nok se at vi jobber enten med å rydde, å lete eller å presentere.

Vi bruker hodet og koder for å lage design og teknologi.

Rydde

Som kreative hoder er vi veldig glad i orden og struktur på egen arbeidsplass, derfor er vi også det på din. Vi går gjennom innhold, funksjonalitet og design, evaluerer hva som kan fjernes og ser etter hva som kan beholdes. Fokus på oppgaver og innhold som gir verdi sammen med prioriterte mål styrer utviklingen.

Lete

Vi leter alltid etter å forbedre oss og holde oss oppdatert på teknologi og design. Vi bruker samme innsats på deg. Gjennom research, testing og feiling finner vi det som gjør deg best stilt i et stadig mer konkurrerende marked. Og forresten, vi foretrekker å gjøre dette i iterasjoner. Bedre for deg og bedre for oss.

Presentere

Etter opprydding og leteaksjoner skal vi ha funnet gull, og for at det skal glitre tester vi at alt fungerer før vi ferdigstiller. Vi ønsker å gi deg de riktige verktøyene og forutsetningene for å vokse, derfor vil alt det vi leverer måles og evalueres for å stadig kunne holde deg oppdatert og i utvikling.

Liten eller stor, vi finner løsninger tilpasset til dine behov.

Develo er en del av 1881.no

Vi hjelper 1881 sine kunder med nettsider. Som et lite selskap i et stort nettverk har vi alle muligheter for å bistå deg med både små og store prosjekter. 

Vi heier på lokale bedrifter og organisasjoner

Derfor er vi sponsor for flere organisasjoner i vårt lokalområde. Vi sørger for kommunikasjon og design til blant andre Kristiansund Ballklubb holder elitekvalitet.

Lyst til å starte et prosjekt?

Vi gir deg verktøyene og forutsetningene for å vokse.
Finn ut hvordan vi kan finne en løsning for deg.

Kom i gang