Vi er spesielt opptatt av tre, små, store ting.

Hadde du besøkt et av kontorene våre, ville du sett at vi jobber med å rydde, å lete eller å presentere.

Vi bruker hodet og koder for å lage design og teknologi.

Rydde

Som kreative hoder er vi opptatt av orden og struktur på egen arbeidsplass. Derfor er vi også det på din! Vi går gjennom innhold, funksjonalitet og design, og evaluerer hva som kan fjernes og hva som kan beholdes. Vårt fokus er å gi din målgruppe verdi i form av enkel navigering, oversiktlig informasjon og engasjerende innhold - alt som er avgjørende for at kunden skal få en positiv opplevelse.

Lete

Vi søker alltid forbedring, og holder oss kontinuerlig oppdatert på det nyeste innen teknologi og design. Vår oppgave er å gi deg den mest effektive og moderne tjenesten til enhver tid. Gjennom research, prøving og grundig evaluering, finner vi den løsningen som gjør deg best stilt i et stadig mer konkurransepreget marked.

Presentere

Etter opprydding og leteaksjoner skal vi ha funnet gull. For at det skal glitre tester vi at alt fungerer før vi ferdigstiller. Vi ønsker å gi deg de riktige verktøyene og forutsetningene for å vokse - derfor vil alt vi leverer resultatmåles og evalueres, slik at vi stadig kan holde deg oppdatert og i utvikling.

Liten eller stor, vi finner løsninger tilpasset dine behov.

Develo er en del av 1881.no

Vi hjelper 1881 sine kunder med nettsider. Som et lite selskap i et stort nettverk har vi muligheten til å bistå deg med både små og store prosjekter. 

Vi heier på lokale bedrifter og organisasjoner

Derfor er vi sponsor for flere organisasjoner i vårt lokalområde. Vi sørger blant annet for at Kristiansund Ballklubbs kommunikasjon og design holder elitekvalitet.

Lyst til å starte et prosjekt?

Vi gir deg verktøyene og forutsetningene for å vokse.
Finn ut hvordan vi kan finne en løsning for deg.

Kom i gang